Tallers

Paper reciclat

paper reciclatOBJECTIU: Conèixer la tècnica artesanal de l'elaboració del paper reciclat fomentant la importància de la reutilització i el reciclatge per preservar la natura i l'ecosistema.

TALLER:

Començarem fent una introducció del procés de la creació, i posterior reutilització, del paper amb l'ajuda d'un plafó informatiu i posarem en comú conceptes importants sobre el reciclatge.

Per què és important reciclar? D'on surt el paper? Per què és important reciclar-lo? Quantes coses de les que teniu a l'escola surten dels arbres? Us imagineu quants arbres es necessita per poder fer el material necessari només per la vostre classe?

El monitor farà una demostració per a tots els infants de com farem el paper reciclat amb la pasta de paper triturat amb aigua que ja estarà preparada.

Com que no podran realitzar el taller tots a l'hora, mentre uns fan el paper reciclat, els altres decorarem com vulguin els fulls de paper que s'enduran a casa. Aquests seran uns que ja tindrem fets amb el mateix procediment que faran ells.

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?