Activitats

Seguir els rastres

seguir rastreRecorregut pel bosc on anirem descobrint les petjades i altres rastres tant d'animals mediterranis com d'altres continents a veure fins a on ens porten.

Continuar llegint

Experimentacio

experimentacioPracticar, assajar i descobrir diferents experiments sorprenents i divertits fent servir diferents elements quotidians i el propi cos!

 

Continuar llegint

Animals de corral

toca toca animaletsCabretes, paons i gallines. visita als animals del corral. Conèixer les seves necessitats, alimentar-los, i aprndre les seves principals característiques a través de jocs i dinàmiques.

Continuar llegint

Jocs populars

jocs popularsActivitat lúdica on es fan diferents jocs tradicionals que han perdut en el temps. Jocs individuals i en equip, de competició i cooperació, actius i passius. Fomentant, sobre tot, la convivència.

 

Continuar llegint

Xanques

xanquesIntroducció i pràctica, ajuntant-nos entre nosaltres, d'una divertida manera de caminar sobre unes cames de fusta altes. A practicar l'equilibri!

Continuar llegint

Hort

hortLa vida a pagès. Visita als abres fruiters i a l'hort, on cada nen i nena recollirà, plantarà i treballarà la terra en funció de l'època de l'any. Descobrirem els productes de l'hort, les tasques que se'n deriven i les eines que s'utilitzen.

Continuar llegint

La ruta dels sentits

a vista de ocellRecorregut vivencial i interactiu pel bosc on ens anirem trobant amb diversos racons a treballar enmig del bosc. Farem jocs i proves per treballar els 5 sentits i experimentarem textures i sensacions amb els peus descalços!

Continuar llegint

Jocs del món

jocs monAprendrem a jugar a alguns jocs de taula més característics d'arreu del món com ara un Mikado o un Tangram gegants. I a algun altre joc més mogut i dinàmic.

Continuar llegint

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?