Tallers

Saquets d'olor

saquetsElaboració manual de saquets aromàtics amb les plantes aromàtiques que anirem a descobrir i a recollir a l'herbolari de Can Ribas.

Continuar llegint

Estampació de samarretes

estampacio samarretesDecorar lliurament o utilitzant plantilles amb tot tipus de dibuixos, la nostra pròpia samarreta amb pintura de roba.
*Cal que cada alumnes porti una samarreta blanca.

Continuar llegint

Sabó artesanal

saboElaboració manual i modelatge de pastilles de sabó amb glicerina 100% natural, essència i colorants naturals. Cada alumne s'endurà la seva pastilla de sabó.

Continuar llegint

Malabars

malabarsConfecció de 3 boles per fer malabars amb arròs i globus de colors i pràctica d'aquesta tècnica circense.

Continuar llegint

Imants de nevera

imans neveraCrear i decorar un objecte fet amb pasta blanca, lliure o utlitzant motlles, per després col.locar-hi un imant darrera i així poder-lo posar a la nevera de casa.

Continuar llegint

Paper reciclat

paper reciclatTècnica per realitzar paper reciclat de manera artesanal, fomentant la importància del respecte per la natura i el reciclatge. Ens endurem un dibuix fet sobre el paper reciclat!

Continuar llegint

Elaboració de Colònia

colonieDescoberta i recollida de plantes aromàtiques a l'herbolari de Can Ribas per elaborar, de manera artesanal, una fragància d'allò més natural. Cada classe s'emportarà una ampolla de colònia.

Continuar llegint

Màscares

mascaresReproducció del relleu de la nostra cara en una màscara feta amb guix. Les màscares es realitzen per parelles i després es decoren lliurement amb pintura i es posa una goma per a que se subjectin quan ens la vulguem posar.

Continuar llegint

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?