Tallers

Màscares

 Aquest taller té una durada de 3h, per tant es una activitat que ens ocuparà tot un matí o tarda.

mascaresOBJECTIU: Treballar el guix manualment com a material per modelar i aprendre a crear un motlle de la cara per després pintar-lo com vulguem.

TALLER:

Aquest és un taller que requereix dedicació i paciència i el resultat és molt xulo.

Explicarem pas a pas fent un exemple amb alguna nen/a voluntari per a que els alumnes vegin el procés: com mullarem i com anirem col.locant les tires de guix damunt la cara (sempre unides entre elles), com definirem el contorn sense tapar ulls, nas i boca, etc.

Podrem fer màscares senceres o de "mitja" cara (tipus antifaç).

Farem parelles i primer un farà la màscara de l'altre i viceversa.

Les benes de guix i els recipients amb aigua es posaran entres les parelles perquè tots hi arribin bé i els companys a qui els toca que els facin la màscara s'estiraran damunt d'unes mantes per estar més còmodes.

Abans de començar aplicarem crema hidratant generosament allà on posrem benes de guix per evitar que s'enganxi massa i faci mal a l'hora de treure la màscara un cop acabada.

A mesura que anem traient màscares, posarem el nom a l'interior i les deixarem una estona perquè s'acabin d'eixugar i quan estiguin totes llestes ja les podrem pintar.

Per acabar, graparem una goma elàstica perquè s'aguantin posades. Si la pintura no està prou seca, us enviarem les màscares l'endamà mateix a l'escola.

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?