Tallers

Titelles de dit

titelles ditOBJECTIU: Elaborar el nostre propi titella treballant el guix i posant en pràctica la psicomotricitat fina i fent us de la imaginació.

TALLER:

Per a l'elaboració del titella de dit proporcionarem als infants uns tubs de plàstic, que seran el cos i per on el subjectarem amb el dit, amb una bola de paper de diari enganxada que serà el cap.

Intruduirem al grup la tècnica de treballar amb les benes de guix explicant detalladament cada pas que hauran de seguir fent un titella de mostra perquè entenguin millor el procés.

Folrarem el cap del titella (bola de paper) amb les benes de guix sucades amb aigua i li donarem la forma rodoneta del cap per després pintar-ho com es vulgui creant un personatge.

 Amb primària: podem modelar una miqueta el guix i fer, per exemple, un nas, unes orelles... amb volum.

Caldrà tenir cura de no posar massa benes perquè la capa de guix no quedi massa gruixuda i ens pesi massa el cap. Amb un parell de capes n'hi haurà prou.

Quan els caps dels titelles estiguin completament enguixats, esperem uns minuts a que s'assequin i ja podrem començar a pintar amb la pintura!

Repartirem un retall de tela i una etiqueta amb cordill a cada nena/nen per a vestir el titella quan la pintura estigui seca. Si no s'asseca a temps, us enviarem els titelles l'endemà mateix a l'escola.

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?