Activitats

La ruta dels sentits

a vista de ocellAquesta activitat té una durada de 3h, per tant es una activitat que ens ocuparà tot un matí o tarda.

OBJECTIU: Experimentar amb els 5 sentits a través d'un recorregut interactiu pels boscos de la casa. Mirar, olorar, tastar, escoltar... i provar diferents textures i sensacions amb els peus descalços mentre descobrim la flora i fauna que ens envolta.

ACTIVITAT:

Dins del bosc hi ha molt per observar i escoltar... haurem d'obrir be els ulls i parar be les orelles! Preparats per fer servir els 5 sentits i gaudir de la naturalesa? Ulls, boca, orelles, nas i peus a punt! Comencem la ruta dels sentits! Farem un recorregut pel bosc i anirem trobant diversos racons i en cadascun d'ells treballerem un sentit diferent:

QUÈ VEUS: Dins l'observatori del bosc, podrem observar tots els animalets que hi viuen! Això sí, caldrà fer silenci i observar amb atenció... n'hi ha que estan una mica amagats...

PEUS DESCALÇOS: Sabates i mitjons fora! Preparats per experimentar textures i sensacions de tot tipus? Farem un circuit trepitjant diferents materials.

 

CAIXES D'OLOR: Sabrem esbrinar de que són les olors que s'amaguen dins aquestes caixes?

SONS I SOROLLS: Trobarem uns plafons plens d'objectes diversos per a practicar tot tipus de sons i sorolls diferents. Fem sonar-ho tot! Juguem! Quin so us agrada més? Podem fer sorolls fluixets o més forts.. intentem fer música!

GUST: Posarem una goteta de cadascuna de les ampolles sobre la mà (aigua amb sal, amb llimona i amb sucre) i tastarem amb la llengua, quin gust te? És dolç? Salat? Àcid? Juguem amb els dibuixos per identificar els diferents gustos!.

 

 

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?