Centres d'Interés de tres dies

País dels Contes

pais de contes

 

Hola! Em dic Lali l'estrafolària i soc una conta-contes. Voleu que descobrim junts el màgic món del País dels Contes? Ens endinsarem i viurem en primera, segona i tercera persona el conte de la Caputxeta Vermella, els Tres Porquets i la Blancaneus i els set nans. Gaudirem d'un dia ple de màgia i fantasia tot treballant els valors implícits que hi ha al darrere de cada conte.

OBJECTIUS

Màgia, col.laboració, treball en equip, cooperació, esforç i raonament, són alguns dels valors que es treballen en aquest centre d'interès.


ACTIVITATS


EL BOSC DE LA CAPUTXETA
Tots ens convertirem en caputxeta i junts ens endinsem al bosc, recorrent i vivint les diferents escenes del conte fins arribar a la caseta de l'àvia. Sí, ens toparem amb el llop, però segur que aquest no fa por! Ja veureu quin final...

LA XARRANCA DELS 7 NANS
Amb la Blancaneus i els set nans descobrirem l'ofici de cadascun d'ells tot jugant a la xarranca i fent diferents proves i jocs tots junts per practicar algun d'aquets oficis.

BUFA BEN FORT
Ara serem nosaltres els tres porquets! Coneguem de ben a prop com són les cases que van fer-se cadascun. I si les bufem com va fer el llop, a veure què passa? Tocarem i jugarem amb la palla, us faríeu una casa de palla? I amb aquests maons? Segur que si treballem junts podrem construir-ne una de ben forta! Som-hi!

CONTACONTES

Taller. Un personatges fantàstic sortit del País dels Contes ens portarà tot el material necessari per fer el nostre propi conta-contes on hi haurà 3 contes en un: la caputxeta, els tres porquets, i la Blancaneus i els set nans. També ens ensenyarà a crear un conte. Pintarem, enganxarem... i tindrem un record de les colònies per endur-nos a casa!

 

LES GALETES DE L'ÀVIA

Ajudem a la Caputxeta Vermella a preparar el berenar per l'àvia! Preparació de la recepta on tots els infants participaran i faran les seves pròpies galetes. Conèixer l'origen de cada producte utilitzat, observar la transformació de la matèria prima en producte eleborat, i desenvolupar la psicomotricitat fina.

 

EL PATI DE LA BLANCANEUS

I ara, juguem als jocs preferits de la Blancaneus! Son molt divertits, què bé que ens  ho passem tots junts!

 

L'OFICI DELS TRES PORQUETS

Anem a l'hort a conèixer de ben a prop l'ofici de pagès! Quines verdures i hortalisses podem conrear segons l'època de l'any? Reguem, traiem males herbes, plantem una hortalissa i fem recol.lecta!

 

LA MÀGIA DELS CONTES

Activitat lúdica on anirem passant per diferents contes i jocs que posaran a prova les nostres habilitats. Llegirem un conte i posarem ordre dins el bagul dels objectes perduts, a quin conte pertany cadascun?

 

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?