Centres d'Interés de tres dies

El Drac Miquel

drac miquel 2Amb la història del Drac Miquel gaudirem d'una aventura plena d'emocions amb divertits personatges. Amb l'ajuda d'en Roi, el cuidador del Drac Miquel, descobrirem els secrets i curiositats més divertides d'aquestes fantàstiques criatures màgiques i ajudarem al Drac de Can Ribas a recuperar el seu necesser per poder tornar a fer vida normal... una vida no gaire normal per un drac d'avui dia!

OBJECTIUS
Treballar la fantasia, desenvolupar la imaginació i fomentar els valors de l’amistat i el companyerisme.

ACTIVITATS

L'HORA DEL BANY
Gimcana on farem un recorregut pels entorns amb pistes i proves. El nostre drac és molt presumit, però sembla que també una mica despistat... ha perdut el seu necesser! Ajudem-lo a recuperar tots els estris!

BOSC DELS SENTITS

Els dracs fan servir els 5 sentits com nosaltres? Fent una ruta vivencial i interactiva pel bosc, posarem en pràctica el sentit de l'olfacte, l'oïda i el gust... endevinarem les olors que s'amaguen dins les caixes? Fem música al mig del bosc! Quin gust us resulta familiar?

 

RECORD DEL DRAC
Taller. Amb l'ajuda d'un personatge màgic farem la petjada del Drac Miquel amb pasta blanca de modelar i la pintarem de colors. I posant un imant darrera, ho convertirem en un imant xulíssim per posar a la nevera de casa i així tindrem un record de les colònies!

 

LA MÀGIA DELS CONTES

Descobrim quins son els contes que més li agraden al Drac Miquel i juguem a crear els nostres propis contes! Imaginació al poder!

 

VIATGE AL GRAN ROC DELS DRACS

Seguint un mapa i unes pistes descobrirem moltes coses sobre el Drac Miquel. Heu vist mai un ou de drac? Als dracs els encantes les verdures! I la mel! N'hi portem una mica? Segur que es posarà molt content. Anirem a l'hort, trobarem un rusc, un sac de joguines... i arribarem al Gran Roc dels Dracs o descobrirem que en Miquel té molts amics!

 

ELS AMICS DEL DRAC

Visita a la granja per conèixer els millors amics del Drac Miquel, cabretes, paons i gallines. Tocar-los, cuidar-los, alimentar-los, i conèixer les seves prinicpals característiques a través de jocs i dinàmiques.

 

EL CONTE PERDUT

Coneixeu la història del Drac Miquel? Com va arribar a Can Ribas? Per descobrir-ho haurem de trobar el llibre que s'ha perdut dins el laberint gegant!

EXPERIMENTA COM UN DRAC
Fent un circuit vivencial pel bosc ens descalçarem per trepitjar i experimentar textures i sensacions diferents! També treballarem el sentit de la vista a l'observatori. Sabíeu que els dracs ho veuen tot de diferent color? Ho voleu provar i veure les coses com ells? Va! A veure si aconseguim localitzar a tots els animalons amagats al bosc!

 

I a la nit... ANEM A LA RECERCA DELS MACARRONS MÀGICS PER PORTAR-LOS A LA CABANA DEL DRAC! Ai quins nervis, el veurem? Li hem d'explicar moltes coses!

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?