Centres d'Interés de tres dies

Indis i Cowboys

indi 2010Viviu una gran aventura amb el xèrif de Can Ribas Town i la índia Fletxa Veloç per forjar l'amistat eterna i el respecte per la natura. Com era la vida a l'antic Oest? Esteu preparats per viure aquesta aventura?

OBJECTIUS
Gaudir d’unes aventures que ens ajudaran a fomentar els valors de l'amistat, alhora que ens endinsarem en els entorns més salvatges de Can Ribas i aprendrem curiositats de la vida al Far West.

ACTIVITATS

RANXO:

Cabretes, paona i gallines. Visita als animals del ranxo. Tocar-los, cuidar-los, alimentar-los, i conèixer les seves principals característiques a través de jocs i dinàmiques. També aprofitarem per fer-nos una corona amb una ploma com les que porten els indis!


SEGUIR ELS RASTRES

Com s'ho feien els indis per anar a trobar els animals al bosc? Seguim els rastres com ho feien ells! Recorregut pel bosc on anirem descobrint les petjades i altres rastres tant d'animals mediterranis com d'altres continents a veure fins a on ens porten.

 

A LA RECERCA DE L'OR

Anem a buscar or com feien els cowboys! Però a on? un cowboy anomenat Billy ens ha deixat un mapa, però a trossets! Haurem de seguir les pistes si volem complir el nostre objectiu... Quina aventura!

 

INDUMENTARIA COWBOY

Taller. Ens farem un mocador cowboy i una corona índia amb una ploma que decorarem com vulguem.

 

POBLAT INDI
Descobrim el poblat indi que s'amaga dins el bosc! Hi trobarem algun personatge indi que ens explicarà coses? Quina emoció! Anirem a buscar llenya pel foc, ens posarem un nom indi, ens pintarem com ells i farem danses.

 

AJUDEM AL XÈRIF (EI-CI)
El xèrif de Can Ribas Town necessita la nostra ajuda! Un personatge del Far West ens ajudarà a convertir-nos en autèntics ajudants del xèrif. Farem un recorregut pels entorns on haurem de seguir pistes i superar proves per tal de descobrir el misteri de les coses que han desaparegut...

INDIS I COWBOYS (EI-CI)

A què juga un petit indi? I un petit cowboy? Dinàmica de jocs tradicionals molt divertits relacionats amb indis i vaquers. A passar-ho be!

 

GERMANS INDIS (E.I)

Gimcana pel bosc per conèixer algunes de les tribus ínides més conegudes i els seus costums. Practiquem com es comunicaven amb els tam-tams! Els indis imitaven molt be tots els animals, i vosaltres? Que en sabeu?

(CM-CS): Gimcana pel bosc per anar a conèixer les peculiaritats i diferencies entre diverses tribus ínides. És comunicaven de maneres diferents, quines tècniques que feien servir? Les posem en pràctica? Coneixeu alguna tribu?

 

TOMAHAWK (CM-CS)
Jugarem a un tradicional joc indi molt actiu i divertit! Es faran 2 equips que hauran d'aconseguir el tomahawk per guanyar. No podran aconseguir-lo sense treballar conjuntament en equip i idear estratègies de joc!

 

COUNTRY AL SALOON (CM-CS)

Sabeu ballar com autèntics cowboys? Coneixeu el ball i la música country? Doncs va! Ha arribat l'hora d'aprendre'n, a ballar!

 

I a la nit... PROMESES ÍNDIES!


icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?