Centres d'Interés de tres dies

L'illa del tresor

pirataEs busquen intrèpids grumets per ajudar al capità Jack Malapata a trobar els trossos d'un mapa perdut per l'Illa de Can Ribas. Us atreviu a viure una gran aventura a la recerca d'un mapa que ens durà a un autèntic tresor pirata?

OBJECTIUS
Treballar la fantasia i desenvolupar la imaginació i el sentit aventurer.

ACTIVITATS

TERRA A LA VISTA
Gimcana-recorregut on haurem de superar diferents proves per dins del bosc, la part més salvatge de l'illa. Un bon pirata ha de saber utilitzar els 5 sentits i aprendre a identificar rastres i a orientar-se. Posem-ho en pràctica! Ep! no estem sols! un personatge pirata ens sorpendrà i ens explicarà què cal saber per a explorar la illa com cal.


LA RUTA DELS 7 MARS

Els pirates viatjaven a molts indrets desconeguts tot solcant els 7 mars del món. Reviurem les aventures d'en Jack Malapata a bord un vaixell pirata. Tripulació! Esteu a punt? Aconseguirem superar totes les proves i adversitats del viatge?

 

HABILITATS PIRATES
Els pirates passaven llargues temporades al mar i per no avorrir-se jugaven a jocs molt divertits per a entrenar les seves habilitats! Amb diversos jocs, desenvoluparem les nostres habilitats psicomotrius (memòria, punteria, equilibri...).

 

VESTEIX DE PIRATA!

No podem ser uns autèntics pirates sense el nostre mocador amb la calavera i el nostre pegat per l'ull! Pintarem un mocador i farem un pegat ben xulo que podrem decorar com vulguem. Ara si que semblem pirates de debò!

 

ORIENTACIÓ

Com s'orientaven els pirates? Recorregut, joc de pistes pels entorns de la casa. Apernem a orientar-nos seguint els missatges de les ampolles que el mar ens ha portat fins aquí. Aconseguirem una part del mapa del tresor?

 

SOUVENIR

Taller. En Jack ens ha deixat aquí aquesta sorra blanca d'una illa del carib per que la pintem de colors i ens emportem un record ben xulo de la nostra aventura pirata a Can Ribas.

 

AVENTURA PIRATA

Aventura al Bosc de l'Ocell de Foc! Us atreviu? Haurem de seguir les pistes que en Jack ens ha deixat i superar diferents proves!

 

ANIMALS A BORD

Quins animals acompanyen als pirates quan marxen llargues temporades a navegar? Anem a conèixer-los! cabretes, paons i gallines. Tocar-los, cuidar-los, alimentar-los i aprendre'n les seves principals característiques a través de jocs i dinàmiques.

 

A LA RECERCA DEL TRESOR
Si estem de sort i aconseguim totes les peces del mapa, podem trobar un tresor increïble!

 

I a la nit... VETLLADA PIRATA!

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?