Centres d'Interés de dos dies

La vida al camp

mon ruralQuè us sembla si veniu a passar uns dies amb nosaltres a fer de pagesos?

Amb aquest centre d'interès, apropem als nens i nenes a la vida rural fent les feines del camp que ens ensenyaran el pagès Ramón i a la pagesa Aurèlia.

Conèixer la flora i fauna mediterrània. Treballar els Sentits. Passejar. Gaudir. Desconnectar. I connectar amb la natura fomentant el respecte per l'entorn.


OBJECTIUS
Desenvolupar una actitud propícia pel respecte a la natura, adquirint coneixements fonamentals per comprendre i valorar l'ús dels recursos naturals.

Conèixer la pagesia i fomentar el treball en equip.

ACTIVITATS

ANEM A L'HORT
Un personatge pagès ens convida i acompanya a conèixer les hortalisses que creixen a cada època de l'any. Regarem les plantes i les verdures de l'hort, traurem les males herbes, plantarem una hortalissa segons l'estació que estiguem i farem recol.lecta!

 

VIU EL BOSC
Recorregut vivencial i interactiu pel bosc on ens anirem trobant amb diversos racons a treballar enmig del bosc. Farem jocs i proves per a treballar els sentits i experimentarem textures i sensacions amb els peus descalços! Toca, mira, olora, escolta... i coneix la flora i fauna que ens envolta!

FEM PA
Taller de cuina. Com a bons pagesos i pageses, farem de manera artesanal, el nostre propi pa. Sabeu d'on prové cada ingredient? Ja veureu quin pa més bo farem!

 

MERCAT

Ja hem fet la collita i el pa, ara muntarem la nostra paradeta al mercat! Preparem-ho tot, ha de quedar una parada ben atractiva per a que vingui gent a comprar els nostres productes!

 

I a la nit... LLAVORS MÀGIQUES I MOLTA GRESCA!

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?