Centres d'Interés de dos dies

El Drac Miquel

drac miquel 2Amb la història del Drac Miquel gaudirem d'una aventura plena d'emocions amb divertits personatges. Amb l'ajuda d'en Roi, el cuidador del Drac Miquel, descobrirem els secrets i curiositats més divertides d'aquestes fantàstiques criatures màgiques i ajudarem al Drac de Can Ribas a recuperar el seu necesser per poder tornar a fer vida normal... una vida no gaire normal per un drac d'avui dia!

OBJECTIUS
Treballar la fantasia, desenvolupar la imaginació i fomentar els valors de l’amistat i el companyerisme.

ACTIVITATS

L'HORA DEL BANY
Gimcana on farem un recorregut pels entorns amb pistes i proves. El nostre drac és molt presumit, però sembla que també una mica despistat... ha perdut el seu necesser! Ajudem-lo a recuperar tots els estris!

BOSC DELS SENTITS

Els dracs fan servir els 5 sentits com nosaltres? Fent una ruta vivencial i interactiva pel bosc, posarem en pràctica el sentit de l'olfacte, l'oïda i el gust... endevinarem les olors que s'amaguen dins les caixes? Fem música al mig del bosc! Quin gust us resulta familiar? 

RECORD DEL DRAC

Taller. Amb l'ajuda d'un personatge màgic farem la petjada del Drac Miquel amb pasta blanca de modelar i la pintarem de colors. I posant un imant darrera, ho convertirem en un imant xulíssim per posar a la nevera de casa i així tindrem un record de les colònies!

EXPERIMENTA COM UN DRAC

Fent un circuit vivencial pel bosc ens descalçarem per trepitjar i experimentar textures i sensacions diferents! També treballarem el sentit de la vista a l'observatori. Sabíeu que els dracs ho veuen tot de diferent color? Ho voleu provar i veure les coses com ells? Va! A veure si aconseguim localitzar a tots els animalons amagats al bosc!

 VISITA A LA CABANA DEL DRAC MIQUEL

Ai quins nervis, el veurem? Li hem d'explicar moltes coses!

 

I a la nit... ANEM A LA RECERCA DELS MACARRONS MÀGICS PER PORTAR-LOS A LA CABANA DEL DRAC!

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?