Centres d'Interés de dos dies

Indis i Cowboys

indi 2010Viviu una gran aventura amb el xèrif de Can Ribas Town i la índia Fletxa Veloç per forjar l'amistat eterna i el respecte per la natura. Com era la vida a l'antic Oest? Esteu preparats per viure aquesta aventura?

OBJECTIUS
Gaudir d’unes aventures que ens ajudaran a fomentar els valors de l'amistat, alhora que ens endinsarem en els entorns més salvatges de Can Ribas i aprendrem curiositats de la vida al Far West.

ACTIVITATS

RANXO:

Cabretes, paona i gallines. Visita als animals del ranxo. Tocar-los, cuidar-los, alimentar-los, i conèixer les seves principals característiques a través de jocs i dinàmiques. També aprofitarem per fer-nos una corona amb una ploma com les que porten els indis!

POBLAT INDI
Descobrim el poblat indi que s'amaga dins el bosc! Hi trobarem algun personatge indi que ens explicarà coses? Quina emoció! Anirem a buscar llenya pel foc, ens posarem un nom indi, ens pintarem com ells, farem danses i anirem a seguir el rastre d'algun animal a veure on ens porta!


AJUDEM AL XÈRIF (EI-CI)
El xèrif de Can Ribas Town necessita la nostra ajuda! Un personatge del Far West ens ajudarà a convertir-nos en autèntics ajudants del xèrif. Farem un recorregut pels entorns on haurem de seguir pistes i superar proves per tal de descobrir el misteri de les coses que han desaparegut...

GERMANS INDIS (E.I)

Gimcana pel bosc per conèixer algunes de les tribus índies més conegudes i els seus costums. Practiquem com es comunicaven amb els tam-tams! Els indis imitaven molt be tots els animals, i vosaltres? Que en sabeu?

 

GERMANS INDIS (CM-CS)

Gimcana pel bosc per anar a conèixer les peculiaritats i diferencies entre diverses tribus ínides. És comunicaven de maneres diferents, quines tècniques que feien servir? Les posem en pràctica? Coneixeu alguna tribu?

 

TOMAHAWK (CM-CS)
Jugarem a un tradicional joc indi molt actiu i divertit! Es faran 2 equips que hauran d'aconseguir el tomahawk per guanyar. No podran aconseguir-lo sense treballar conjuntament en equip i idear estratègies de joc!

 

I a la nit... PROMESES ÍNDIES!

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?