Centres d'Interés de dos dies

Viatge a l'Edat Mitjana

viatge edad mitganaVoleu viatjar en el temps i descobrir històries de cavallers, dracs i princeses? Convertiu-vos en autèntics cavallers coneixent la història de l'exèrcit Pudent, la Baronia de Montbui i el cavaller Enric Cor de Dragó. I pels més petits, aconseguirem la poció per ajudar a la Princesa Margalida?.

OBJECTIUS
Conèixer les costums i societat de l'edat mitjana i desenvolupar la fantasia i la imaginació que necessitarem per transporar-nos a l'època.

ACTIVITATS

FORMACIÓ DE CAVALLERS

Ara cal entrenar les nostres habilitats cavalleresques! Farem diversos jocs i practicarem la punteria, la memòria... Sabeu que son les justes? Doncs també farem un torneig!

 

PRINCESES I CAVALLERS (EI-CI)
Els 8 cavallers de la Baronia de Montbui tenen una historia per explicar sobre l'escut que els acompanya. La voleu conèixer? Farem una gimcana pels entorns de la casa a la recerca dels 8 escuts i haurem de realitzar algunes proves per aconseguir-los.

PETS DE MONJA (EI-CI)

Cuinen una recepta medieval! Elaboració de les galetes tradicionals conegudes com a pets de monja amb la visita sorpresa d'un personatge medieval!

 

POCIÓ MÀGICA (EI-CI)
Joc de natura i fantasia. Necessitem un ingredient secret per fer la poció que salvarà la princesa però no serà fàcil, haurem de buscar la cabana del druida Eusevius per consultar el seu llibre de pocions màgiques. N'heu preparat mai alguna? Caldrà anar a buscar tots els ingredients necessaris al bosc! Esteu preparats?

 

 LLIBRE DE CAVALLERIES (CM-CS)
Gimcana pels entorns de tota la casa per trobar els 8 escuts perduts del llibre de cavalleries de la Baronia de Montbui. Acoseguirem trobar-los? Haurem de superar algunes proves per aconseguir-los. Coneguem la història del cavaller que s'amaga al darrere de cada escut.

 

 ORDRE DE CAVALLERIES (CM-CS)

Taller. Sabeu quin significat podia tenir la imatge de l'escut d'un cavaller? El personatge medieval que ens visitarà ens ho explicarà!. Com us agradaria que fos el vostre escut? Anem a crear-lo! Li donarem la forma que vulguem i el pintarem. També farem el nostre codi d'honor, tal com feien els cavallers a l'època.

 

 L'ESTENDARD (CM-CS)

Joc dinàmic i de competició per defensar l'honor d'equips! Es faran 2 equips que hauran d'aconseguir l'estandard de l'altre per guanyar. No podran aconseguir-lo sense treballar conjuntament en equip i idear estratègies de joc.

 

I a la nit... GERMANOR, VALENTIA I AMISTAT!

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?