Centres d'Interés de dos dies

Viatge a l'espai

cohetVeniu a conèixer l'univers i les estrelles i amb l'Astronauta Vladimir descobrirem els secrets de l'espai. A més, visitarem el nostre PLANETARI dissenyat en exclusiva per Can Ribas per tal de conèixer el Sistema Solar de manera lúdica i divertida.

OBJECTIUS
Treballem els astres, el Sol, la Lluna, els planetes, les constel.lacions i tot alló relacionat amb l'Espai. Aquest centre d'interès té un component didàctic i d'aprenentatge, amb un format lúdic per tal que els alumnes gaudeixin i aprenguin realitzant diferents activitats.

ACTIVITATS
PLANETARI
Visita al planetari de Can Ribas per a fer un viatge a les estrelles, els planetes i les constel.lacions. Tot amb explicacions adaptades a totes les edats. Esteu preparats? 3, 2, 1... amunt!!

ESPAI LÚDIC

Joc de taula gegant amb una dinàmica activa. És un recorregut per l'Espai i depenent de la casella on caiguem tocarà realitzar una prova o una altra tots junts.

DIARI DE L'ASTRONAUTA (EI-CI)
S'han perdut les pàgines del Diari de l'Astronauta dins del Laberint. Ens ajudeu a trobar-les per poder-lo llegir a veure quina aventura galàctica ens explica?

ELS PLANETES (EI-CI)
Recorregut pels entorns de la casa a la recerca dels 8 planetes del sistema solar i el sol. Per mitjà d'un Joc de Pistes anirem esbrinant més sobre cada un dels planetes i farem diferents proves i jocs d'allò més divertits. Quin és el planeta que està més a prop del sol? I el que està més lluny? Col.loquem-los per ordre.

SECRETS DE L'ESPAI (CM-CS)
Gimcana on farem un recorregut pels entorns de la casa per trobar diferents plafons que ens revelaran alguns dels secrets que amaga l'univers. Col.locarem cada fotografia al seu lloc i realitzarem una prova o joc molt divertit en cadascun d'ells. Com us imagineu un extraterrestre? El dibuixarem entre tots i ens l'emportarem a classe! Rebrem la visita d'un personatge galàctic, quin secret de l'espai ens revelarà?

PLANISFERI (CM-CS)

Taller. Elaboració d'un planisferi (mapa del cel) giratori que cada alumne s'endurà a casa i per poder observar i identificar algunes de les constel.lacions que es poden veure al cel en els diferents mesos de l'any.

I a la nit.. OBSERVEM EL CEL A LA RECERCA DE LES CONTEL.LACIONS I LES SEVES ESTRELLES!

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?