Centres d'Interés d'un dia

Viatge a l'Edat Mitjana

viatge edad mitganaVoleu viatjar en el temps i descobrir històries de cavallers, dracs i princeses? Convertiu-vos en autèntics cavallers coneixent la història de l'exèrcit Pudent, la Baronia de Montbui i el cavaller Enric Cor de Dragó. I pels més petits, aconseguirem la poció per ajudar a la Princesa Margalida?.

OBJECTIUS
Desenvolupar la imaginació, el sentit aventurer, i el coneixement dels costums i les curiositats de l'època medieval.

ACTIVITATS

PRINCESES I CAVALLERS (EI-CI)
Els 8 cavallers de la Baronia de Montbui tenen una historia per explicar sobre l'escut que els acompanya. La voleu conèixer? Farem una gimcana pels entorns de la casa a la recerca dels 8 escuts i haurem de realitzar algunes proves per aconseguir-los.

POCIÓ MÀGICA (EI-CI)
Joc de natura i fantasia. Necessitem un ingredient secret per fer la poció que salvarà la princesa però no serà fàcil, hurem de buscar la cabana del druida Eusevius per consultar el seu llibre de pocions màgiques. N'heu preparat mai alguna? Caldrà anar a buscar tots els ingredients necessaris al bosc! Esteu preparats?

 

L'ESTENDARD (CM-CS)

Joc dinàmic i de competició per defensar l'honor d'equips! Es faran 2 equips que hauran d'aconseguir l'estandard de l'altre per guanyar. No podran aconseguir-lo sense treballar conjuntament en equip i idear estratègies de joc.

 

LLIBRE DE CAVALLERIES (CM-CS)
Gimcana pels entorns de tota la casa per trobar els 8 escuts perduts del llibre de cavalleries de la Baronia de Montbui. Aconseguirem trobar-los? Haurem de superar algunes proves per aconseguir-los. Coneguem la història del cavaller que s'amaga al darrere de cada escut.

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?