Centres d'Interés d'un dia

La volta al Món


masaiVoleu viatjar amb nosaltres? Us proposem fer una ruta pel món mitjançant els costums, la gastronomia, l'idioma i el modus vivendi de diferents cultures. Ens acompanyarà la Mortadel.la Rodamóns, una viatgera molt intrèpida i una mica despistada...

OBJECTIUS
Conèixer la diversitat cultural del món, despertar l'empatia i fomentar la tolerància i la curiositat per adquirir nous coneixements.

ACTIVITATS

AMÈRICA DEL NORD
Coneixeu als indis americans? Visitarem el poblat Sioux i descobrim com vivien i algunes curiositats. Ens pintarem com ells, ens posarem un nom indi i farem alguna dansa. També anirem a seguir alguns rastres d'animals pel bosc com feien ells!

KÈNIA I TANZÀNIA (EI)
Voleu anar a la Selva africana? visitarem la cabana massai per conèixer la seva gent i la seva cultura. Ens vestirem i farem una dansa, anirem a practicar la punteria i farem un joc molt divertit! Sabíeu que els nens massai han d'anar a caçar un lleó quan compleixen 14 anys?

(Primària): Visitarem la cabana massai per conèixer la seva gent, la seva cultura i algunes curiositats. Després farem una gimcana seguint pistes pel bosc i superant diferents proves.

POL NORD (EI)

Has vist mai un iglú? Qui hi viu? Anem a l'iglú a conèixer aquesta cultura tan sorprenent. Com s'ho feien per pescar sota el gel? Anem a practicar la pesca esquimal!

(Primària): Vols fer una expedició al Pol Nord? Primer anirem a l'iglú a conèixer la cultura dels inuits. I ara, a fer la nostra expedició! Jugarem a un joc de taula tots junts on cada equip ha d'anar avançant caselles fins arribar al Pol Nord (centre del taulell). Tindrem una targetes de supervivència i anirem tiran el dau però atenció! Què passarà a la casella on caiguem? Haurem d'utilitzar les nostres targetes, no serà tan fàcil arribar al Pol Nord...

icon pdfVersió per imprimir


Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?