Centres d'Interés d'un dia

La volta al Món


masaiVoleu viatjar amb nosaltres? Us proposem fer una ruta pel món mitjançant els costums, la gastronomia, l'idioma i el modus vivendi de diferents cultures. Ens acompanyarà la Mortadel.la Rodamóns, una viatgera molt intrèpida i una mica despistada...

OBJECTIUS
Conèixer la diversitat cultural del món, despertar l'empatia i fomentar la tolerància i la curiositat per adquirir nous coneixements.

ACTIVITATS

AMÈRICA DEL NORD
Coneixeu als indis americans? Visitarem el poblat Sioux i descobrim com vivien i algunes curiositats. Ens pintarem com ells, ens posarem un nom indi i farem alguna dansa. També anirem a seguir alguns rastres d'animals pel bosc com feien ells!

KÈNIA I TANZÀNIA (EI)
Voleu anar a la Selva africana? visitarem la cabana massai per conèixer la seva gent i la seva cultura. Ens vestirem i farem una dansa, anirem a practicar la punteria i farem un joc molt divertit! Sabíeu que els nens massai han d'anar a caçar un lleó quan compleixen 14 anys?

(Primària): Visitarem la cabana massai per conèixer la seva gent, la seva cultura i algunes curiositats. Després farem una gimcana seguint pistes pel bosc i superant diferents proves.

POL NORD (EI)

Has vist mai un iglú? Qui hi viu? Anem a l'iglú a conèixer aquesta cultura tan sorprenent. Com s'ho feien per pescar sota el gel? Anem a practicar la pesca esquimal!

(Primària): Vols fer una expedició al Pol Nord? Primer anirem a l'iglú a conèixer la cultura dels inuits. I ara, a fer la nostra expedició! Jugarem a un joc de taula tots junts on cada equip ha d'anar avançant caselles fins arribar al Pol Nord (centre del taulell). Tindrem una targetes de supervivència i anirem tiran el dau però atenció! Què passarà a la casella on caiguem? Haurem d'utilitzar les nostres targetes, no serà tan fàcil arribar al Pol Nord...

icon pdfVersió per imprimir


comparteix amb nosaltres

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?