Centres d'Interés d'un dia

Indis i Cowboys

indi 2010Viviu una gran aventura amb el xèrif de Can Ribas Town i la índia Fletxa Veloç per forjar l'amistat eterna i el respecte per la natura. Com era la vida a l'antic Oest? Esteu preparats per viure aquesta aventura?

OBJECTIUS
Gaudir d’unes aventures que ens ajudaran a fomentar els valors de l'amistat, alhora que ens endinsarem en els entorns més salvatges de Can Ribas i aprendrem curiositats de la vida al Far West.

ACTIVITATS

POBLAT INDI
Descobrim el poblat indi que s'amaga dins el bosc! Anirem a buscar llenya pel foc, ens posarem un nom indi, ens pintarem la cara, farem danses i anirem a seguir el rastre del búfal, un animal molt important a la vida dels indis. De ben segur que tamé trobarem rastres d'altres animals tant mediterranis com d'altres continents.

AJUDEM AL XÈRIF (EI-CI)
El xèrif de Can Ribas Town necessita la nostra ajuda! Farem un recorregut pels entorns on haurem de seguir pistes i superar proves per tal de descobrir el misteri de les coses que han desaparegut...

TOMAHAWK (CM-CS)
Jugarem a un tradicional joc indi molt actiu i divertit! Es faran 2 equips que hauran d'aconseguir el tomahawk per guanyar. No podran aconseguir-lo sense treballar conjuntament en equip i idear estratègies de joc!

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?