Centres d'Interés d'un dia

País dels Contes

pais de contes

 

Hola! Em dic Lali l'estrafolària i soc una conta-contes. Voleu que descobrim junts el màgic món del País dels Contes? Ens endinsarem i viurem en primera, segona i tercera persona el conte de la Caputxeta Vermella, els Tres Porquets i la Blancaneus i els set nans. Gaudirem d'un dia ple de màgia i fantasia tot treballant els valors implícits que hi ha al darrere de cada conte.

OBJECTIUS

Màgia, col.laboració, treball en equip, cooperació, esforç i raonament, són alguns dels valors que es treballen en aquest centre d'interès. 

 ACTIVITATS

EL BOSC DE LA CAPUTXETA
Tots ens convertirem en caputxeta i junts ens endinsem al bosc, recorrent i vivint les diferents escenes del conte fins arribar a la caseta de l'àvia. Sí, ens toparem amb el llop, però segur que aquest no fa por! Ja veureu quin final...

LA XARRANCA DELS 7 NANS
Amb la Blancaneus i els set nans descobrirem l'ofici de cadascun d'ells tot jugant a la xarranca i fent diferents proves i jocs tots junts per practicar algun d'aquets oficis.

BUFA BEN FORT
Ara serem nosaltres els tres porquets! Coneguem de ben a prop com són les cases que van fer-se cadascun. I si les bufem com va fer el llop, a veure què passa? Tocarem i jugarem amb la palla, us faríeu una casa de palla? I amb aquests maons? Segur que si treballem junts podrem construir-ne una de ben forta! Som-hi!

icon pdfVersió per imprimir

 

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?