Centres d'Interés

Viatge a l'espai

cohetA Can Ribas hem creat i dissenyat en exclusiva un PLANETARI per tal que els alumnes coneguin el Sistema Solar d'una manera lúdica. A més, el Professor Malalluna ens descobrirà els secrets de l'espai.

Objectius
treballem els astres, el sol, la lluna, els planetes, les constel.lacions i tot alló relacionat amb l'espai. Aquest centre d'interès té un component didàctic i d'aprenentatge, amb un format lúdic per tal que els alumnes gaudeixin i aprenguin realitzant diferents activitats.

ACTIVITATS
Planetari
visiteu al planetari de Can Ribas per observar les estrelles, els planetes, les constel.lacions, la mitologia. I tot amb diferents explicacions adaptades a cada curs.

Diari de l’astronauta (P3-P4-P5)
hem perdut el diari de l’astronauta al laberint de la casa. Els nens i nenes ens han d’ajudar a trobar-lo i muntar-lo per poder-lo llegir.

Els planetes (P3-P4-P5-CI)
recorregut pels entorns de la casa per cercar els planetes, i realitzant diferents proves per conèixer més sobre ells. Joc de pistes.

Secrets de l’espai (CM-CS)
recorregut pels entorns de la casa per descubrir alguns dels secrets que ens amaga l’univers.

comparteix amb nosaltres

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to Twitter

Dades de Contacte

Can Ribas de Montbui és una casa pairal del s. XVI, propietat de la família Oliver Parellada, restaurada i convertida en casa de colònies i escola de natura des de 1982
Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30
F 93 865 80 30
colonies@canribas.com

Avís legal