Activitats

Animals de corral

toca toca animaletsOBJECTIU: Conèixer i interactuar amb els animals que viuen als estables de Can Ribas, cabretes, paons, galls i gallines i apropar als infants a les feines de tenir cura dels animals.

ACTIVITAT:

Entrarem dins l'espai dels animals i els podrem tocar i observar de ben a prop. Veurem on dormen, on mengen i beuen, com conviuen i juguen... Veurem també on es guarda i com és el menjar que els donam; Fa bona olor? Vosaltres mengeu cereals també? I verdures?

Amb l'ajuda d'uns plafons informatius n'aprendrem algunes característiques i curiositats i farem alguns jocs i dinàmiques per treballar conceptes i moure'ns una mica!

Quina diferència hi ha entre els animals de corral, de bosc i de la selva? Perquè no tenim girafes als estables? O esquirols? Juguem!

 

Corral, selva o bosc: Joc amb el de "Terra, mar i aire" on els nens han de posar-ne al lloc on creuen que viu cadascun dels animals que el monitor anirà nombrant de la llista.

Que mengen? Uns quants nens/es portaran un cartell amb imatges d'animals i la resta hauran de posar les diferents verdures que creguin que mengen davant de cadascun.

Casquets d'animals: Ens posarem uns casquets molt divertits i farem dinàmiques diferents: joc dels paquets, pilla-pilla, imitem als animals, joc de les estàtues...

 

 

icon pdfVersió per imprimir

Dades de Contacte

Camí de Can Ribas s/n
08415 BIGUES I RIELLS (Barcelona)
T 93 865 63 30

colonies@canribas.com

Avís legal

On som?